Факултет Музичке уметности

Уважене колеге, драги пријатељи и сарадници,

Изузетно нам је задовољство и велика нам је част што можемо да Вас обавестимо о једној лепој и, за нашу културно-уметничку заједницу, значајној вести.

Концерт Sempre e con tutta la forza, у организацији Катедре за музикологију Факултета музичке уметности у Београду и Музиколошког друштва Србије – који је поводом обележавања девет деценијa од рођења угледног српског композитора музичког теоретичара, писца и педагога, професора Берислава Поповића одржан у Сали Београдске филхармоније 1. децембра 2021. године – налази се на листи ТОП 5 музичких догађаја за 2021. годину према одлуци НИН-ових критичара (Прегледи године – Изложбе, Музика, Позориште, Серије, Стрип и Филм).

Колоквијум из предмета Хор у другом року одржаће се у четвртак, 20. јануара, у 18 часова, на Учитељском факултету.
Обавештење се односи на све студенте – оне који морају поново да полажу колоквијум, као и оне који нису изашли у првом року.

 

Катедра за музичку теорију са великим задовољством обавештава да ће 14. међународна конференција Музичка теорија и анализа под називом Интердисциплинарност музичке теорије: знање о музици између историје, поетике, теорија и критике бити одржана 7–9. октобра 2022. године.

понедељак, 10. јануар 2022.
Обавештење за хор

Консултације за студенте који нису положили колоквијум из хора обавиће се у понедељак 10. јануара, у 18 часова, у Великој сали Учитељског факултета.

 

У петак 31. 12. 2021. године, Факултет ће бити отворен за вежбање у периоду од 9 до 15 часова.

Факултет ће бити затворен од 1. до 3. јануара 2022. године, као и  7. јануара 2022. године.

У периоду од 4. до 6. јануара 2022. године, Факултет ће бити отворен за вежбање у периоду од 9 до 15 часова.

У време када је Факултет отворен за вежбање, радиће и Библиотека ФМУ.

Почев од суботе 8. јануара 2022. године, Факултет ће радити према уобичајеном радном времену.

 

 

Обавештавају се студенти друге године основних студија, као и студенти мастер академских студија (поновљена прва година), који имају пренете ЕСПБ бодове, да су уговори за школску 2021/22. годину припремљени и да се могу потписати у Студентској служби ФМУ.
Неопходно је да уговори буду потписани пре пријављивања испита у јануарском испитноом року.

Обавештавају се студенти који су конкурисали за кредите и стипендије да Извод из предлога листе могу да погледају на огласној табли Факултета.
Евентуали приговори на листу могу се, документовани, предати у Студентској служби до 17. децембра 2021. године, у радно време Службе.

 

 

Универзитет уметности у Београду објавио је Јавни позив за мобилност студената у сврху студирања у оквиру Еразмус+ програма КА107, међународна кредитна мобилност са Црном Гором и Босном и Херцеговином
Позив је отворен за пријаве до 22. фебруара 2022. године.

Универзитет уметности у Београду објавио је Јавни позив за мобилност студената у сврху студирања у оквиру Еразмус+ програма КА103 – сарадња са програмским земљама.
Позив за пријаве отворен је до 22. фебруара 2022. године.