Факултет Музичке уметности
понедељак, 26. јул 2021.
Отворен Јавни позив за мобилност студената у сврху студирања у оквиру програма Еразмус+ КА103 

Универзитет уметности у Београду објавио је Јавни позив за мобилност студената у сврху студирања у оквиру Еразмус+ програма КА103 (2020-1-RS01-KA103-065040).
Позив је отворен за пријаве до 22. септембра 2021. године.
Мобилности се реализују током пролећног семестра академске 2021/22. године.
Право пријаве имају студенти друге, треће и четврте године основних академских студија, као и студенти мастер и докторских студија.

Језичка подршка
Услов пријаве на конкурс за мобилност је да знање енглеског језика (или другог језика наставе у иностранству) буде најмање на нивоу Б1 или Б2, на скали CEFR.
Универзитет прихвата сертификате IELTS, TOEFL, Cambridge Exams и PTE.
За студенте који не поседују наведене међународно признате сертификате, Факултети Универзитета уметности организују обједињену проверу знања енглеског језика и издају одговарајућу потврду у сврху пријављивања за мобилност.
За мобилност у пролећном семестру 2021. године, тест о познавању енглеског језика заказан је за уторак 7. септембар 2021. године у 11 часова, у Ректорату Универзитета уметности.

Више детаља о условима пријаве и реализације мобилности, партнерских институција на којима је могуће остварити мобилност доступно је у тексту Јавног позива.