Факултет Музичке уметности
31 мај
УК Пароброд, Капетан Мишина 6а, Београд | уторак, 31. мај 2022. | 19:00 ч

Концерт студената клавира

Наступају:

Тамара Стефановић,
Наталија Мијаиловић
Ариан Петровски
Петар Тошков
Лука Јездимировић

Класа:

др ум. Маја Рајковић, ред. проф.

Програм:
Бах, Скарлати, Хајдн, Бетовен, Шопен, Лист, Скрјабин, Шостакович и Рахмањинов