Факултет Музичке уметности
петак, 31. мај 2024.
Важно обавештење: испит за проверу склоности и способности за академску 2024/25. годину

Све информације у вези са пријавом за пријемне испите на ФМУ можете пронаћи кликом на следећи линк или на страници Пријемни испити.


Пријава на конкурс за упис на Основне академске студије за академску 2024/25. годину врши се искључиво online. Документација се шаље у PDF формату, максималне величине 5 мегабајта (сви обрасци морају бити само у једном заједничком PDF документу, као и изјава о сагласности за прикупљање података – образац је на сајту https://www.fmu.bg.ac.rs/studije/prijemni-ispiti/).

Пријем докумената кандидата који имају обавезу да полажу приступне и/или допунске испите пријављују се 10. јуна 2023. године од 8 до 14 часова.

Кандидати са завршеном музичком школом и општим образовањем пријављују се 13, 14. и 17. јуна 2024. године од 8 до 14 часова.

Пријава се врши путем линка https://prijemni.fmu.bg.ac.rs/Onlineregistracija искључиво у наведеним терминима.

Кандидати који конкуришу на више студијских програма/модула, приликом прве пријаве обавезно наводе све студијске програме/модуле на које се пријављују.

У случају било какве врсте проблема са пријавом, обратити се са мејла који је коришћен у пријави на следећу адресу: vnenadic@fmu.bg.ac.rs.