Факултет Музичке уметности
понедељак, 7. јун 2021.
Испит за проверу склоности и способности за академску 2021/22. годину

Пријава на конкурс за упис на Основне академске студије за академску 2021/22. годину врши се искључиво електронским путем (онлајн).
Документација се шаље у формату ПДФ, максималне величине 5 МБ. Сви обрасци морају бити само у једном заједничком ПДФ документу.

Кандидати са незавршеном музичком школом или општим образовањем пријављују се 11. 6. 2021. године од 8.00 до 14.00 часова.
Кандидати са завршеном музичком школом и општим образовањем пријављују се 14, 15. и 16. 6. 2021. године од 8.00 до 14.00 часова.

Пријава се врши путем линка: https://prijemni.fmu.bg.ac.rs/Onlineregistracija искључиво у наведеним терминима.
У случају било какве врсте проблема са пријавом, молимо да се кандидати обрате са имејл адресе која је коришћена у пријави, на следећу адресу: vnenadic@fmu.bg.ac.rs

Кандидат се успешно пријавио када добије следећу поруку на имејл: 
Успешно сте предали документацију за полагање пријемног испита на Факултету музичке уметности у Београду.

Кандидати који се пријављују за студијски програм Композиција, партитуре доносе приликом приступања испиту Хармонија на клавиру 21. 6. 2021. године.

Кандидати који су положили испит за проверу склоности и способности, и налазе на ранг листи до броја одобреног за упис, оригиналну документацију доносе приликом уписа.

Уколико се утврди да документација није одговарајућа, Факултет музичке уметности задржава право измене ранг листе, повлачењем следећег кандидата са листе.

Све информације у вези са пријемним испитима за упис на Факултет музичке уметности у Београду можете погледати на страници Пријемни испити.