Факултет Музичке уметности
среда, 8. децембар 2021.
Јавни позив за мобилност студената у сврху студирања у оквиру Еразмус+ програма КА103 – сарадња са програмским земљама

Универзитет уметности у Београду објавио је Јавни позив за мобилност студената у сврху студирања у оквиру Еразмус+ програма КА103 – сарадња са програмским земљама.
Позив за пријаве отворен је до 22. фебруара 2022. године.
Мобилности се реализују током јесењег и пролећног семестра школске 2022/2023. године
Право пријаве имају студенти друге, треће и четврте године основних академских студија, као и студенти мастер и докторских студија.

Више детаља о условима пријаве и реализације мобилности, као и партнерских институција на којима је могуће остварити мобилност, доступно је у тексту Позива.

Језичка подршка
Услов пријаве на конкурс за мобилност је да знање енглеског језика (или другог језика наставе у иностранству) буде најмање на нивоу Б1 или Б2, на скали CEFR.
Универзитет прихвата сертификате IELTS, TOEFL, Cambridge Exams и PTE.
За студенте који не поседују наведене међународно признате сертификате, Факултети Универзитета уметности организују обједињену проверу знања енглеског језика и издају одговарајућу потврду у сврху пријављивања за мобилност.
Тест познавања енглеског језика биће одржан у понедељак, 21. фебруара 2022. године у 12 часова, у Ректорату Универзитета уметности. Пријаве за тестирање треба слати на имејл: english.test@arts.bg.ac.rs У пријавној поруци обавезно треба навести: име и презиме студента, факултет, годину и ниво студија. На тестирање је неопходно понети индекс.